AnvändarbilderAnvändarbilder och Tips&Tricks


Montaget från förpackad vara kräver en kryssskruvmejsel och tar ca 15 minuter. Att starta en egen kryddodling på 20 minuter är fullt möjligt.


En pallkrage innehåller cirka 190 liter. Det vanligt förekommande erjudandet på fyra 50-literssäckar för 100kr är därför en bra kombination.


Alla delar går att fälla ihop utan verktyg. Dom blir platta och tar minimal plats vid vinterförvaring.


En odling kommer igång bättre med en takmodul men inte alla grödor har fördel när den väl är igång. Flera odlingsbäddar med en takmodul som flyttas runt är en bra kombination.


Tomatsorter som normalt kräver växthus går att odla i en odlingsbädd med takmodul. Komplettera med mellandelar alteftersom plantan växer eller beroende på vilken sort ni odlar.


Plast och markväv kan vara för tätt i botten. Tidningspapper funkar utmärkt, det kväver ogräs underifrån men släpper igenom maskar och mikroliv till din odling.


Placera din odling soligt och i rätt miljö. Var stolt över din odling och göm inte undan den.


Manchesallad i skrymmande luftfyllda påsar från något hörn i Europa kostar över 300 kr/kg i affären. En pallkrage sådd i olika omgångar kan enkelt fylla behovet av sallad för en familj under Juni till September.


Har du egna bilder från odlingar med Himna Garden moduler tar vi tacksamt emot dessa. Vi lottar löpande ut priser för bra bilder.

Kontakt


Himna Garden

Box 1916

58118 Linköping


info(a)himnagarden.se

Copyright 2018 - Himnagarden.se